Hälsa / Natur / Stresshantering / Träning

Att finna frid i naturen

Vi bor i ett avlångt, glesbefolkat land men för många utav oss kan det vara svårt att hitta riktig tystnad med enbart naturliga ljud som soundtrack. Vad är tystnad för dig? Det beror förmodligen på vart du kommer ifrån, vart du är i livet och vart du är på väg. Vissa skräms t.o.m. av tystnaden. Det talas ofta om att vi är konstant uppkopplade och sammankopplade med tekniken, vilket verkar öka för varje år…. vi kanske skulle behöva gå på mobil- och internetdiet, eller detox om man vågar sig lite längre!, för att kroppen ska kunna finna frid.

Naturen är för många en plats att röra och aktivera sig i men stannar man verkligen upp och njuter där i löpspåret? Självklart ska man ut och löpträna, men med glädje! Tips: Släpp kraven och spring .

Att kunna ta pauser i naturen utan annat syfte än att andas, röra sig lugnt och låta kroppen, själen och sinnena återhämta sig med naturliga krafter.  Det vill jag inspirera till! Nästa gång du är ute i naturen, stanna till i 5 minuter, andas lite djupare, lyssna och verkligen se! Upplevde du någon skillnad?

/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *