Okategoriserade

En helg i Enköping

Det ska bli så fantastiskt roligt och spännande att äntligen komma igång!

Väskan är packad med kompass & kåsa i högsta hugg! Imorgon så beger jag mig till Enköping för att utbildas till vandringsledare inom Friluftsfrämjandet….. Jag har alltid haft så stor respekt och nästan avund för de som jobbat inom Friluftsfrämjandet, att ge av sin tid och få visa andra naturen och alla de roliga aktiviteter man kan hitta på där… Och nu är det dags för mig att också få ge och locka fler ut att vandra! Jag brinner för naturen, för att alla ska kunna ta sig ut och uppleva skog och mark samt att försöka skapa mer gemenskap i vårt stressade samhälle….

Välkommen att följa med mig på min resa! Kanske vi ses på en vandring snart? 🙂

 

/Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *