Breathwalk / Hälsa / Natur / Stresshantering / Vandringar

15 okt Yogavandring – Breathwalk vid Hellasgården

– Vandringen är nu fullbokad –

Välkommen att prova på Breathwalk vid Hellasgården! Lugn yogavandring i tysthet där vi kan samla kraft och energi för livet.

Breathwalk har utvecklats ur kundaliniyogan och man använder yogans grundprinciper kring andning, kroppskännedom samt meditation under vandring i naturen. Yogans hälsofördelar tillsammans med naturens helande krafter är en oslagbar kombination! Vi kommer att utföra olika övningar för att förbättra vår andning och samla vårt fokus vilket hjälper både kroppen, sinnet och själen att balanseras. Inga förkunskaper behövs! Vi går i lätt kuperad vandringsterräng.

Jag som leder vandringen heter Anna Poock och är vandringsledare i Friluftsfrämjandet Enskede samt certifierad Breathwalkinstruktör. Vid frågor kontakta mig via mail: anna.poock@friluftsframjandet.se

Medtag: Kläder efter väder, vi går oavsett väder. Vi kommer att gå i lugnt tempo och stanna till för att göra övningar så det är viktigt att klä sig varmt! Bra promenad/träningsskor som passar vandring längs skogsstigar och rådande väder.

Pris: Medlem 30 kr, Icke-medlem 80 kr. Betalningen sker på plats kontant till ledaren eller via Swish (numret meddelas på plats). Som medlem anmäler du dig via Friluftsfrämjandets hemsida; Mina Äventyr.
Icke medlemmar är välkomna att följa med i mån av plats. Du anmäler dig då direkt till ledaren via mail: anna.poock@friluftsframjandet.se. Avboka din plats om du får förhinder så att någon annan kan få möjlighet att delta.

Länk till anmälan: Yogavandring-Breathwalk vid Hellasgården

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *